Naar boven

Column

Elke woensdag schrijft onze Miquet een colomn over wat zij die week meemaakt. Of het nu gaat om een vakantie, een grappige thuissituatie of een leuke actie in de winkel. Elke week verrast ze je met een eerlijk en grappig verhaal.

"De Top 40 muziek was meer gewild."

Op dit moment vlieg ik van hot naar her, er staat veel in mijn agenda. De surprises die gemaakt moeten worden, de Sinterklaas inkopen, taarten wedstrijd, feestjes en met klap op de vuurpijl heeft Saar in deze drukke tijd haar spreekbeurt op 1 december ingepland.

Lees verder

“Laten we het erop houden dat het de jongens tegen de meisjes is.”

Ik vind deze tijd van het jaar erg leuk, héél Nederland Ik vind deze tijd van het jaar erg leuk, héél Nederland word betoverd met magie. In deze tijd is het extra leuk om een avondwandeling te maken.

Lees verder
 
"Langzaam ging mijn frustratie over mijn lengte weg"

Vroeger op de basisschool zat ik altijd aan een té hoge tafel. In het nieuwe schooljaar was het gelijk duidelijk waar ik moest zitten, aan die hoge tafel voor “Kloontje” het reuze kind.

Lees verder
 
"Ik ben op dit moment echt een lui dier"

Sinds kort zit Saar op skeeleren. Ze vindt het erg leuk om te doen maar ze vind de vele rondjes die ze moet rijden toch wel zwaar. Mam, zoveel rondjes skeeleren red ik nooit. Ik probeer haar uit te leggen dat je conditie moet opbouwen, en dat het dan steeds beter gaat. Ze wil graag hardlopen om zo haar conditie te verbeteren zodat ze het beter kan volhouden.

Lees verder
 
"Ik hoef helemaal niet de vuilnisbelt nog groter te maken"

De recycle actie in de winkel heeft mij aan het denken gezet. Ik ben dus zo’n persoon die kapotte kleding in de kliko gooit. De kleding die nog goed is, probeer ik te verkopen via Vinted of ik doe het in de zak voor het Leger des heils.

Lees verder
 
"De kleding die jij niet meer draagt krijgt een tweede leven"

In het voor-en najaar zoek ik altijd mijn kledingkast uit. Elke keer komt er een stapeltje kleding achter uit mijn kast. Dat stapeltje leg ik steeds achter in mijn kast met de illusie dat trek ik nog wel eens aan. Maar die vlieger gaat niet op. Herken jij dit ook?

Lees verder