Naar boven

Schoenen

Op zoek naar een trendy schoen? Wij verkopen het merk Bull Boxer. Op dit moment hebben we nog niet de hele collectie van Bull Boxer online staan. Je bent welkom in de winkel om de rest van de collectie te bekijken. Je kunt het artikel bestellen via de webshop. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 15.00 uur, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. De betaling kan via AfterPay en iDEAL. Daarnaast kun je artikelen op de webshop reserveren. Deze bestelling kun je ophalen bij ons in de winkel. Hier staan onze medewerkers klaar voor advies.
Het najaar komt eraan, de sokken kun je weer langzaam voor de dag halen. Of je nu een jurk, rok, jeans of een pantalon draagt, een sneaker kan overal bij. Een must have in je schoenen garderobe. Je kunt schoenen van Bull Boxer leuk combineren met verschillende merken zoals OpusIchi, Sisters Point, Studio Anneloes, Geisha enYaya. Sneakers en een goede jeans van LTB of Red Button is een perfecte match. Je kunt eindeloos combineren met artikelen. We hebben verschillende modellen schoenen in onze winkel. 

Bull Boxer.
Sinds 1980 maakt Bull Boxer schoenen. Elk Bull Boxer ontwerp is afkomstig uit hun geboorteplaats Waalwijk, het hart van de Nederlandse schoenenindustrie. We verkopen met veel enthousiasme al een aantal jaren de schoenen van Bull Boxer in onze winkel. Het is een mooie toevoeging aan de sneakers die we verkopen bij Intersport Meijers.

Kom naar onze winkel in Nunspeet.
Onze verkoopspecialisten helpen je graag om een paar mooie schoenen uit te zoeken. Het is belangrijk dat je schoenen goed zitten en dat je er geen zere voeten in krijgt. Kom snel naar onze winkel, de koffie staat voor je klaar! Of shop op onze webshop en pas het thuis op je gemak.

Volg je ons al op Sociale Media?
Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en looks.
Je kunt ons volgen op Instagram & Facebook