Naar boven

Bullboxer

                                                                                


Sinds 1980 heeft Bull Boxer betaalbare schoenen in de collectie. Elk Bull Boxer ontwerp komt nog steeds uit hun geboorte plaats Waalwijk. De meerderheid van de Bull Boxer collectie is handmatig gemaakt van Europees kwalitietsleer. Wij hebben bij Meijers Mode sneakers en veterboots in ons assortiment. Je kunt de sneakers combineren met een jeans van LTB of Red Button. De combinatie van een sneaker met een jurk of een rok is helemaal hot deze zomer. De boot is helemaal hot dit najaar.
Mode, comfort & duurzaamheid zijn belangrijke begrippen voor Bull Boxer. De trends worden opgepikt en ontwerpen een stijvolle schoen die binnen het budget valt. Het is erg belangrijk dat je goed en lekker op je schoenen kunt lopen. Bij Bull Boxer hebben ze het HYG·GAH ™ comfortsysteem uitgevonden, lichtgewichte combinatie van binnenzool en buitenzool. De zool biedt gedempte ondersteuning en dynamische flexibiliteit. Duurzaamheid is belangrijk binnen de schoenenindustrie. Bull Boxer maakt shoenen die minder belastend zijn voor het milieu.

We hebben in Nunspeet een winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Dian, Gerry, Margriet, Nanny & Dyan staan voor jou klaar. Zij helpen je graag om een passende schoen samen met jou te vinden. In de winkel is het assortiment groter van Bull Boxer uitgebreider. Tot ziens! Kun je niet wachten om jou favoriete schoen te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.