Naar boven

Purewhite

Purewhite Ben jij die moderne man die voor Pure White gaat? Dit merk staat voor wie je bent, jij als individu! Voor mannen vrouwen die zelfverzekerd in het leven staan. Voor elke seizoen is er een goede collectie, betaalbaar en tijdloos. Pure White laat zich inspireren door kunst, design, buitenland en fotografie.
Sinds 2008 is dit gave modewerk te vinden in verschillende winkels. Wij zijn trots dat dit merk onstaan is in onze hoofdstad Amsterdam en wij het online en in onze winkel mogen aanbieden.. Dit stoere streetwear merk moet je in je kledingkast hebben. Het Pure White logo is een ontwerp wat vanuit vriendschap is ontstaan. Het symboliseert de vriendschap die de 3 ondernemers met elkaar hebben. 

Bij ons kan je terecht voor een stoer T-shirt of een hoodie van Pure White dit merk sluit mooi aan bij Project X Paris. In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Anita staat voor jou klaar. Zij helpt je graag om een passende outfit samen met jou te vinden. Tot ziens! Kun je niet wachten om jou favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.