Naar boven

Street One

Street One
                                                                                                         
Street one staat voor mode die makkelijk te dragen is. De pasvorm zit perfect en de kwaliteit is uitstekend. Doordat er 12 collecties per jaar worden uitgeleverd kunnen wij jou als klant elke keer weer verrassen met een mooi artikel van Street One. Je kunt terecht voor een jas, jeans, top, T-shirt, jurk of een rok. De hoge kwalitiet en de afwerking van de artikelen maakt het artikel mooi. Zo ben je elke dag elegant en vrouwelijk, wie wil dat nou niet?
In 1983 had Street One de visie om snel het nieuwste van het nieuwste te leveren. Het Street one team heeft sindsdien deze visie serieus genomen en deze visie continu gevuld. 12 collecties per jaar en 4300 verkooppunten in heel Duitsland en in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Isernhagen bij Hannover, Duitsland.

Online kun je bij ons shoppen voor de nieuwste collectie dames mode van Street One. Wij hebben ook een Street One store midden in het dorp in Nunspeet. Sylvia & Diana helpen jou graag om je perfecte outfit samen te stellen.