Naar boven

Studio Anneloes

Studio Anneloes

                  De Quality travel stof is comfortabel en duurzaam. Vandaar dat het grooste deel van de collectie van Studio Anneloes gemaakt is van dit unieke materiaal. Door de samenstelling van polyamide en lycra kun je jarenlang plezier hebben van deze stof. Je krijgt een luxe uitstraling van je outfit als je materialen met elkaar mixt. Je komt artikelen tegen van satijn, jersey, jeans, knitwear en crêpe. Heb je een outfit nodig voor een feest, zakelijke meeting of voor thuis? Door te combineren met een Travel en non-Travel is er voor elke gelegenheid een passende outfit.
Anneloes staat vanaf het begin 2012 aan het roer bij Studio Anneloes. In Amsterdam wordt in een eigen atelier de productie handmatig gefabriceerd. Studio Anneloes maakt hele mooie moderne, comfortabele stijlvolle kleding. Elke dag wordt er met een team van experts gewerkt aan een nieuwe modern, frisse collectie. De collectie is gebasseerd op jou! Ze maken het voor vrouwen met echte vormen. Slimme trucjes zorgen ervoor dat de kleding van Studio Anneloes comfortabel zit ongeacht welk figuur. Jij en wij gaan voor goede pasvorm en comfort. Every body happy!

Studio Anneloes leeft voor duurzaamheid. Sinds 2016 is Studio Anneloes lid van het Nederlandse convenant voor duurzaamheid in de textielindustrie (SER). Als je kiest om een item van Studio Anneloes te kiezen dan draag je dus je steentje bij aan het milieu. Dat is gaaf! Kies bewust je item, wees zuinig op je item zodat je langer plezier van je kleding hebt. 

Wij verkopen sinds 2020 het merk bij ons in de winkel, sindskort kunnen wij met trots zeggen dat we het ook online aanbieden. De vraag naar verschillende modellen zoals de Bobby sls blouse, Fran blazer, Angel LS jumpsuit, Evi blouse, Angel sls jumpsuit, Billy trousers, Poppy blouse, Startup trousers, Margot trousers, Blazer Clean, Flair bonded trousers, Race basic top, Angelique jumpsuit 3/4 with cuff is groot van Studio Anneloes. Shop snel je artikel online of kom naar onze winkel. Gerry, Dian, Nanny, Margriet & Dianne staan voor je klaar om een mooi set van Studio Anneloes met jou uit te zoeken.