Naar boven

Jassen en Jacks

Ben je op zoek naar een modieuze, multifunctionele, of een sportieve dames jas? In de zomer heb je een damesjas nodig, die voor elk weersomstandigheid jou beschermt. Je kunt ook voor een dames tussenjas kiezen. Elke jas heeft zijn eigen kwaliteiten. Wij helpen je graag met het vinden van jouw perfecte jas. Bij ons in de winkel verkopen wij de volgende merken: Reset, Opus en Geisha Je kunt het artikel bestellen via de webshop. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 15.00 uur, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. De betaling kan via Riverty en iDEAL. Daarnaast kun je artikelen op de webshop reserveren. Deze bestelling kun je ophalen bij ons in de winkel. Hier staan onze medewerkers klaar voor advies.

Laat je bij ons in de winkel adviseren voor de damesjas die jij zoekt!
Heb je een damesjas nodig omdat je door weer en wind je hond moet uitlaten? Of omdat je altijd op de fiets naar je werk moet? Of ben je op zoek naar een nette daems jas voor een speciale gelegenheid? Wij kunnen je helpen om de perfecte damesjas voor jou te vinden. Er zijn belangrijke eigenschappen bij een damesjas die jouw keuze kunnen bepalen. Is de jas ademend, waterdicht of warm? Dit zijn eigenschappen die jouw keuze kunnen bepalen. 


Kom je damesjas passen bij ons in de winkel of bestel je jas online.
Wij hebben verschillende collega's op de damesafdeling die jou goed kunnen helpen met het zoeken naar een perfecte dames jas. Je kunt aangeven wat je wensen zijn, zodat wij weten welke soort damesjas je zoekt. Zoek je een multifunctionele dames jas? Dan kun je ook bij Intersport Meijers terecht. Wij als verkoopspecialisten weten dat het erg belangrijk is dat je jas fijn zit. Je hebt een jas tenslotte bijna elke dag aan.  Als je jas goed zit, voel je je zelfverzekerd en dan ga je stralen. Dat is precies waar wij het voor doen. Het is niet de bedoeling dat je jas aan de kapstok blijft hangen. Kom snel naar onze winkel, de koffie staat voor je klaar! Of shop op onze webshop en pas de artikelen thuis op je gemak.

Nunspeet is een gezellig dorp gelegen op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het heeft een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en waterrijke gebieden. Het dorp zelf heeft ook veel te bieden. Er zijn leuke winkels, gezellige restaurants en cafés, en diverse culturele en historische bezienswaardigheden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, een golfbaan en een jachthaven aan het Veluwemeer. Kortom, Nunspeet is zeker een bezoekje waard!

Volg je ons al op Sociale Media?
Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en looks.
Je kunt ons volgen op Instagram & Facebook