Naar boven

Yaya

Yaya
Vrouwen die zich graag stijlvol kleden kiezen voor Yaya. Ze staan bekend voor comfortabele mode. De items kun je makkelijk combineren en zijn gemaakt van de fijnste materialen in zachte kleuren. Door de sterke natuurlijke kleuren en de simpele items van de Yaya collecties maken de outfits helemaal af. Dit merk zorgt ervoor dat JIJ als vrouw er sterk en mooi uitziet.
Yaya werd in 1992 opgericht in Nederland. In een klein dorpje dichtbij Amsterdam is hun hoofdkantoor gevestigd. Ze zijn uitgegroeid tot een groot merk met een groot aantal verkooppunten over de hele wereld. Hun inspriatie halen ze uit verre landen maar houden altijd ons kleine kikkerlandje in hun achterhoofd. Het vrouwelijke schoon is de basis van hun collectie. De natuurlijke kleuren komt elk seizoen weer terug. De collectie van Yaya is compleet je kunt er slagen van dames jurkje tot dames colbert dus voor elke vrouw wat wils.

Wij zijn trots dat wij Yaya online en in onze winkel mogen verkopen. De collectie is goed te combineren met jeans van het merk Red Button. De Yaya collectie is een mooie toevoeging op de dames merken, Geisha, Opus en, Ichi. We hebben in Nunspeet een winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Gerry, Dian Margriet & Dianne staan voor jou klaar. Zij helpen je graag om een passende outfit samen met jou te vinden. Tot ziens! Kun je niet wachten om jou favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.