Naar boven

SALE

Profiteer nu van onze speciale kortingen alleen op onze webshop! We hebben diverse merkkleding met kortingen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid, of gewoon een trendy outfit voor dagelijks gebruik, bij ons vind je het allemaal. Onze webshop heeft een breed assortiment aan kleding van diverse merken en stijlen, zodat je altijd iets vindt dat past bij jouw smaak en voorkeuren. Bovendien is online shoppen bij ons zeer gemakkelijk en veilig, met een snelle en betrouwbare levering. Mis deze kans niet op exclusieve korting op onze webshop. Bezoek onze website en shop nu de mooiste merkkleding met flinke kortingen!
Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit en geven je deskundig advies over de laatste trends en stijlen. De sale bij Meijers mode duurt niet eeuwig, dus zorg dat je er snel bij bent. Je bent van harte welkom in onze winkel in Nunspeet!

Nunspeet is een gezellig dorp gelegen op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het heeft een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en waterrijke gebieden. Het dorp zelf heeft ook veel te bieden. Er zijn leuke winkels, gezellige restaurants en cafés, en diverse culturele en historische bezienswaardigheden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, een golfbaan en een jachthaven aan het Veluwemeer. Kortom, Nunspeet is zeker een bezoekje waard!