Naar boven

Ondermode

Een goede outfit begint met goede ondermode. Wij verkopen van PME Legend een mooi basis T-shirt die je kunt dragen onder een blouse. Je kunt het artikel bestellen via de webshop. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 15.00 uur, word je bestelling dezelfde dag verzonden. De betaling kan via AfterPay en iDEAL. Daarnaast kun je artikelen op de webshop reserveren. Deze bestelling kun je ophalen bij ons in de winkel. Hier staan onze medewerkers klaar voor advies.
Maak je oufit compleet met een basis t-shirt van PME Legend. Onder een blouse is het comfortabel om een T-shirt te dragen, het is belangrijk dat het mooi aangesloten zit. Deze 2-pack heeft een samenstelling van 95% katoen en 5% elastaan. Sindskort hebben wij een mooi merk in onze winkel hangen, A-dam. Zo maken wij jouw outfit compleet. De comfortabele boxershorts en de hippe sokken zijn een aanwinst in onze winkel. Ga jij voor de sport sok of de casual sok

Kom naar onze winkel in Nunspeet
Anita helpt je graag om de perfecte outfit samen met jou te vinden, ze is zeer ervaren en weet als geen ander hoe belangrijk het is als kleding goed zit en het je mooi staat. Het allerbelangrijkste is dat je kleding fijn zit. Als je kleding fijn en mooi zit voel je je zelfverzekerd, dan ga je stralen, dat is precies waar wij het voor doen.  Ze weet precies wat er in de winkel hangt zodat ze van alles bij elkaar kan zoeken voor jou. Kom snel langs, de koffie staat voor je klaar! Of shop op onze webshop en pas het thuis op je gemak.

Volg je ons al op Sociale Media?
Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en looks.
Je kunt ons volgen op: Instagram & Facebook