Naar boven

Sjaals

Een sjaal kun je combineren met verschillende soorten items. Denk aan een blazer, spijkerjas, winterjas, in je haar of aan je tas. Wij verkopen sjaals van de merken:  Yaya &, Opus. Je kunt het artikel bestellen via de webshop. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 15.00 uur, word je bestelling dezelfde dag verzonden. De betaling kan via AfterPay en iDEAL. Daarnaast kun je artikelen op de webshop reserveren. Deze bestelling kun je ophalen bij ons in de winkel. Hier staan onze medewerkers klaar voor advies.
Sorteren
Welke functie moet jouw sjaal hebben? Voor de warmte, voor de mode of multifunctioneel? Als je een sjaal wil die jou lekker warm houdt dan is een sjaal van Opus misschien wat voor jou. Een must have aan je kapstok voor het najaar. 

Kom naar onze winkel in Nunspeet.
Dian, Nanny, Gerry, Dianne of Margriet helpen je graag om de perfecte sjaal voor jou te vinden, zij weten precies wat het assortiment. Ze zijn zeer ervaren en weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je sjaal je mooi staat. Het is belangrijk dat de kleur van de sjaal overeenkomt met je gezicht. Als je kleur match met je gezicht voel je je zelfverzekerd, dan ga je stralen, dat is precies waar wij het voor doen. Kom snel langs, de koffie staat voor je klaar! Of shop op onze webshop en pas het thuis op je gemak.

Nunspeet is een gezellig dorp gelegen op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het heeft een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en waterrijke gebieden. Het dorp zelf heeft ook veel te bieden. Er zijn leuke winkels, gezellige restaurants en cafés, en diverse culturele en historische bezienswaardigheden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, een golfbaan en een jachthaven aan het Veluwemeer. Kortom, Nunspeet is zeker een bezoekje waard!

Volg je ons al op Sociale Media?
Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en looks.
Je kunt ons volgen op: Instagram & Facebook