Naar boven

Lerros

Lerros De collectie van Lerros is opgebouwd uit verschillende items met kleurrijke prints. Er zijn verschillende designs en kleuren te vinden in overhemden en polo's. Houd je van bloemen of van ruiten? Jij maakt zelf de keuze. Lerros houd van details, zo is er bij elk artikel wel een detail te vinden. Ga voor casual, kies voor een merk dat zowel trendy als stijlvol is. Wil jij elke dag bijzonder maken? Kies dan voor Lerros. Mode voor elke dag!
In 1983 begon Lerros overhemden te verkopen. Al snel groeide Lerros, de collectie werd steeds uitgebreider en succes voller. Ze hoeven zich niet meer te bewijzen op de arbeidsmarkt hun collectie worden in meer dan 30 landen verkocht en hebben meer dan 1200 verkooppunten.

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Anita staat voor jou klaar. Zij helpt je graag om een passend outfit samen met jou te vinden. Tot ziens! Kun je niet wachten om jou favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.