Naar boven

Colberts & Blazers

Een heren blazer of een heren colbert is onmisbaar in een herenkast. De combinatie met een heren colbert of een heren blazer kun je casual dragen, zoals met een heren trui of heren sweater.
Je kunt het artikel bij ons bestellen via de webshop, besteld op werkdagen voor 15.00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden. De betaling kan je doen met IDEAL of Riverty. Artikelen reserveren in onze winkel is ook mogelijk zodat je het bij ons kunt passen. Wij kunnen je advies geven over de maat en de combinatie. De koffie staat klaar.
Wat is het verschil tussen een heren colbert en een heren blazer?
De colbert lijkt erg veel op de blazer het is een nettere herenjas. Je kunt hem dragen op een heren chino of een heren pantalon. Zo heb je een stijlvolle nette combinatie. Je kunt eronder dragen wat je wil.
Er wordt vaak gekozen voor fijne stoffen zoals wol. Het zijn dan ook ideale items voor het voorjaar. De blazer zie je vaak terug als zomerse herenjassen. Ze hebben veel weg van kostummjasjes. Met de blazer kun je elke look maken die je wilt. De traditionale heren blazer zie je vaak in de kleuren marine blauw, grijs en zwart, gemaakt van fijne stoffen zoals linnen en katoen. Heb je een belangrijk gesprek of een meeting en wil je er netjes uitzien? Kies dan voor een katoenen heren blazer. Je sportieve blazer kun je mooi combineren met een casuale t-shirt van PME legend, Petrol Industrie, Lerros, Pure White.


Kom naar onze winkel in Nunspeet.
Anita helpt je graag om de perfecte outfit samen met jou te vinden, ze is zeer ervaren en werkt al heel wat jaren op de herenafdeling bij Meijers Mode. Ze weet precies wat er in de winkel hangt, zodat ze een mooie outfit voor jou kan samenstellen. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is als kleding goed zit. Het aller belangrijkste is dat je je er fijn in voelt. Als het fijn en goed zit voel je je zelfverzekerd, dan ga je stralen, dat is precies waar wij het voor doen. Kom snel naar onze winkel, de koffie staat voor je klaar! Of shop op onze webshop en pas het thuis op je gemak.

Nunspeet is een gezellig dorp gelegen op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het heeft een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en waterrijke gebieden. Het dorp zelf heeft ook veel te bieden. Er zijn leuke winkels, gezellige restaurants en cafés, en diverse culturele en historische bezienswaardigheden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, een golfbaan en een jachthaven aan het Veluwemeer. Kortom, Nunspeet is zeker een bezoekje waard!


Volg je ons al op Sociale Media?
Zo blijf je op de hoogte van de nieuwe trends en looks.
Je kunt ons volgen op Instagram & Facebook