Naar boven

Cast Iron

Cast Iron Cast Iron is voor elke stoere man, die ook van rebels houden. Met het veelzijdige aanbod is er voor elke gelegeheid een perfect heren setje te vinden. De materialen zijn comfortabel en de items zijn voorzien van stoere details. De collectie van Cast Iron is opgebouwd met verschillende items zoals heren overhemden, heren sweaters, heren jeans, heren T-shirts en heren pantalons. De premium heren denim is door zijn zijn hoogwaardige materialen een populaire heren jeans. In ons assortiment bieden wij de SHIFTBACKCHINO RISER SLIM  heren denim/jeans aan. Cast iron sluit goed aan bij de merken PME Legend, No Excess, Petrol Industrie en Lerros die wij aanbieden online en in onze winkel in Nunspeet.

Sinds 2003 is Cast Iron op de markt. De turquoise munt met de draak is de handtekening die op elke item weer terug komt. Dit symbool staat voor verbinding, kracht en vertrouwen. 

BELEEF EL CLÁSICO LIVE
Shop nu een Cast Iron jeans naar keuze bij Mijers Mode in Nunspeet of in onze webshop en maak kans op een te gek weekend in Barcelona voor twee personen – inclusief vluchten, drie hotelovernachtingen en twee tickets voor El Clásico, de wedstrijd van het jaar tussen FC Barcelona en Real Madrid.

Ben jij de winnaar van de Cast Iron Denim Experience? Dan staat jou en degene die je mee wilt nemen een hele bijzondere ervaring te wachten.

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Anita staat voor jou klaar. Zij helpt je graag om een passend outfit samen met jou te vinden. Tot ziens! Kun je niet wachten om jouw favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.