Naar boven

PME Legend

PME Legend Pme Legend staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Ze zijn geïnspireerd door vrachtpiloten die hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, cargo piloten die hun eerste vliegtuig besturen. Zij hadden stevige heren broeken nodig om goed hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. De geschiedenis is terug te vinden in de collectie. De manier waarop het ontworpen is, de badges, details en in de afwerking. PME Legend heeft veel fans gekregen door de eerdere benaming Pall Mall.
De heren jeans is bij PME Legend een stoer item. Ze zijn nog altijd stoer, duurzaam en robuust. Online en in onze winkel bieden we een uitgebreide jeans collectie aan. O.a. de modellen Tailwheel, Skymaster & Commander bieden we aan op de shop en in onze winkel. Ook kun je bij ons met PME Legend terecht voor een heren pantalon of een heren shorts. Ze zijn niet alleen sterk in heren jeans de PME Legend collectie is opgebouwd uit verschillende kledingstukken o.a. heren jeans, heren polo's, heren sweaters, heren jacks & heren blouses. Elke maand komt er een nieuwe heren collectie binnen met een ander kleurbeeld. De collectie en de kleuren zijn op elkaar afgestemd.

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Anita staat voor jou klaar. Zij helpt je graag om een passende outfit samen met jou te vinden. Tot ziens! Kun je niet wachten om jou favoriete items van PME LEgend te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.