Naar boven

My Jewellery

My Jewellery Bij je outfit hoor je een mooi sieraad te dragen. My Jewellery heeft een uitgebreide collectie van kettingen, armbanden, oorbellen, enkelbandjes, ringen, tasjes en kleding. De sieraden zijn waterproof en van hoogwaardig stainless steel gemaakt. Ze zijn levendig van kleur met een vitage en franse touche. Wij leven in een drukke wereld en we moeten de kleine momenten koesteren die voor jou het leven kostmaar maken. Verzegel je momenten met een mooi sieraad van My Jewellery. Maak herinneringen die voor altijd blijven bestaan. De populaire adventkalender van My Jewellery is nu te koop in onze winkel en op onze webshop. De box is gevuld met exclusieve sierraden dus shop nu snel de giftbox en verras een dierbaar persoon.
In de zomer van 2011 is Sharon begonnen met My Jewellery een paar jaar later is haar eerste boutique geopend. De passie en liefde is bij My Jewellery te voelen. My Jewellery is uitgegroeid tot een snel groeiend bedrijf. Ze tellen maar liefst 20 boutiques over het land. 

Wij zijn druk bezig om online jullie de mooiste collectie van My Jewellery te kunnen aanbieden. Op moment bieden we alleen My Jewellery sieraden in onze winkel aan. De adventkalender is wel op onze webshop verkrijgbaar.

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Nanny, Dyan, Gerry, Margriet & Dian staan voor jou klaar. Zij helpen je graag om een passende outfit samen met jou te vinden met een passend sieraad. Tot ziens!