Naar boven

My Jewellery

My Jewellery Bij je outfit hoor je een mooi sieraad te dragen. My Jewellery heeft een uitgebreide collectie van dames kettingen, dames armbanden, dames oorbellen, dames enkelbandjes, dames ringen, dames tasjes en dames kleding. De dames sieraden zijn waterproof en van hoogwaardig stainless steel gemaakt. Ze zijn levendig van kleur met een vitage en franse touche. Wij leven in een drukke wereld en we moeten de kleine momenten koesteren die voor jou het leven kostmaar maken. Verzegel je momenten met een mooi dames sieraad van My Jewellery. Maak herinneringen die voor altijd blijven bestaan.
Sinds kort verkopen wij in de winkel en online ook sweaters, hoodies en T-shirts van My Jewellery. Ga jij voor de sweater très jolie of voor de la vie a Paris? De sweaters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga jij voor roze sweater, blauwe sweater, groene sweater of witte sweater? Of kies je voor safe en ga je voor zwarte sweater? Een sweater of een hoodie mag je niet missen is jouw garderobe.
In de zomer van 2011 is Sharon begonnen met My Jewellery een paar jaar later is haar eerste boutique geopend. De passie en liefde is bij My Jewellery te voelen. My Jewellery is uitgegroeid tot een snel groeiend bedrijf. Ze tellen maar liefst 20 boutiques over het land. 

Wij zijn druk bezig om online jullie de mooiste collectie van My Jewellery te kunnen aanbieden. De sweaters en hoodies zijn verkrijgbaar online of in onze winkel in Nunspeet. De sieraden zijn op moment alleen in onze winkel verkrijgbaar.

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Nanny, Dianne, Gerry, Margriet & Dian staan voor jou klaar. Zij helpen je graag om een passende outfit samen met jou te vinden met een passend sieraad. Tot ziens!