Naar boven

DWRS

DWRS Wie wil er nou niet bij een stoer setje een paar mooie dames sneakers of dames cowboy laarzen van het merk DW(a)RS? Met dit merk kunnen we voor jouw kledingset compleet maken. De toffe dames sneakers vallen al van ver op, de eyecatcher in het straatbeeld. De modellen: JUPITER denim,PLUTO sequins, JUPITER tweed, Metz Off White Beige, RUGBY raffia,  Jupiter, Rugby, Metz en Pluto van het merk DWRS maken het moeilijk om voor jou een keuze te maken. Voor welk model zou jij gaan? De merken Sisters Point, Ichi, Loavies, LTB Jeans sluiten mooi aan bij de collectie van DWRS. Wij staan voor jou klaar om de perfecte dames sneaker of dames laars bij jouw outfit te vinden. Zien we je snel?
Het duo Aukje & Marike zijn sinds 2015 begonnnen met de verkoop van hun ironische dames schoenen van het merk DWRS. In meer dan 500 patnerstores worden ze verkocht. Ze hebben veel ervaring om te zeggen dat kunnen wij ook maar dan leuker. Ze hebben samen een balans gevonden om ze het zakelijk aanpakken. Zo ontwerpen ze ieder seizoen weer een divers aanbod aan schoenen met een funcky touch. De schoenen worden gemaakt van hoogwaardig natuurlijk leer. De dames schoenen doen hun naam eer aan en zijn allemaal lekker DW(a)RS! Geniet van de mooie schoenen van DWRS en behandel je schoenen altijd als al het andere dat je koestert.

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Ons team bestaat uit Dian, Dianne, Gerry, Nanny en Margriet. Zij kunnen jou helpen om de perfecte schoen te vinden. Tot ziens in onze winkel in Nunspeet! Kun je niet wachten om jouw favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.

Nunspeet is een gezellig dorp gelegen op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het heeft een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en waterrijke gebieden. Het dorp zelf heeft ook veel te bieden. Er zijn leuke winkels, gezellige restaurants en cafés, en diverse culturele en historische bezienswaardigheden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, een golfbaan en een jachthaven aan het Veluwemeer. Kortom, Nunspeet is zeker een bezoekje waard!