Naar boven

SisterS point

SisterS point
Sisters point is een goede aanvulling op onze webshop. Dit jonge stoere hippe merk is voor vrouwen die van fashion houden en niet hun budget willen overschrijden. Elke maand staat er een nieuw kleurbeeld in onze webshop. Ze leveren precies de juiste mode op het juiste moment. De items zijn een musthave-styl voor je garderobe! De items NASAEIKEELVINALOWOWI en GIRL zijn favourieten bij Sisters Point.
In 1994 is het merk Sister point ontstaan in Denemarken. Het merk is uitgegroeid tot een groot mode bedrijf in 20 landen. In Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland en Nederland vind je fashionfairs en showrooms. De te gekke items zoals dames jurken zijn voorzien van toffe prints die je goed kan combineren. In het assortiment zijn ook dames jumpsuite, dames tops, dames T-shirts, dames broeken en dames blouses verkrijgbaar. Kijk rustig rond op onze webshop en laat je mee slepen in leuke mode en de coole en levendige scandistyle.

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Dian, Gerry, Margriet, Nanny & Dianne staan voor jou klaar. Zij helpen je graag om een passende outfit samen met jou te vinden. Tot ziens! Kun je niet wachten om jou favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.