Naar boven

Florèz

Florèz Het doel van Florèz is om stijlvolle, comfortabele kleding te creëren waarin je je goed voelt. De kleding is gemaakt van zachte stoffen met een luxe uitstraling, in neutrale kleuren die makkelijk te combineren zijn. De kleding is geschikt voor alle gelegenheden en is perfect in je dagelijks leven. Onze collectie biedt een uitgebreide selectie aan jurken, broeken en jassen, allemaal gemaakt met aandacht voor detail en comfort. Florèz is een mooi merk om te combineren met verschillende merken zoals; Yaya, Opus, Geisha & Studio Anneloes.
Florèz snapt het leven van een vrouw, de broek moet écht lekker zitten. Ze maken broeken die passen voor ieder figuur met verschillende fits en in combinatie met zachte stoffen. De broeken van Florèz zijn van zachte stretch-kwaliteit die zorgen voor een hoog draagcomfort. Sinds 2017 zijn ze uitgegroeid tot een internationaal modemerk met verkoopunten in meerdere landen. Doordat Florèz tijdloze producten maakt, maar iedere collectie ook vernieuwing brengen blijft Florèz herkenbaar en duurzaam.

DE TULP
De Nederlandse authenticiteit en trots die wij willen overdragen via onze kleding geven wij weer met de tulp.
Op elk product is de Florèz tulp terug te vinden in de knopen, als embroidery of enkel als logo in het label.
De tulp representeert namelijk een waardevol geschenk dat de Turkse sultan ooit aan de Nederlandse koning gaf. Uit dit kleine gebaar is de gigantische Nederlandse tulpenindustrie ontstaan en uiteindelijk de ‘tulpenmanie’.

In Nunspeet is onze winkel Meijers Mode gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Ons team bestaat uit Dian, Dianne, Gerry, Nanny en Margriet. Zij kunnen jou helpen om de perfecte broek te vinden. Tot ziens in onze winkel in Nunspeet! Kun je niet wachten om jouw favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.

Nunspeet is een gezellig dorp gelegen op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het heeft een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en waterrijke gebieden. Het dorp zelf heeft ook veel te bieden. Er zijn leuke winkels, gezellige restaurants en cafés, en diverse culturele en historische bezienswaardigheden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, een golfbaan en een jachthaven aan het Veluwemeer. Kortom, Nunspeet is zeker een bezoekje waard!