Naar boven

Red Button

Red Button Herken jij je hierin in? Mijn dames jeans moet perfect zitten, comfortabel, hoge taille, het liefst trek ik hem niet meer uit. Makkelijk te combineren met een dames blouses, dames tops of een dames blazer. Ja herken je jezelf? Dan ben je bij Red Button aan het juiste adres. Omdat wij als vrouwen net iets andere vormen hebben zijn er verschillende modellen zoals, Jimmy, Sissy, Suze, Sienna, Tessy en Carly. Ga je voor een skinny dames jeans of een recht vallend model. De stoffen worden bewerkt met crash, wassing of destroyed. Er zit vast een goede dames jeans of dames broek voor jou tussen.
Red Button haalt de inspiratie uit de natuur. Daarom zijn ze erg zuinig op alles wat met de natuur, mens en aarde te maken heeft. Mooie producten hoeven de aarde niet te schade, aldus Red Button!

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Dian, Gerry, Margriet, Nanny & Dianne staan voor jou klaar. Zij helpen je graag om een passende dames jeans samen met jou te vinden. Tot ziens! Kun je niet wachten om jou favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.