Naar boven

Baggyshop

Baggyshop Sinds kort verkopen wij in in onze winkel in Nunpeet het tassen label Baggyshop. De tassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een mooi design. De tassen zijn perfect om te gebruiken als fashion accessoire. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. Bovendien zijn alle tassen stijlvol en modern! Deze tassen sluiten mooi aan op onze collecties van Geisha, Freequent, Yaya, Sisters Point, Studio Anneloes, Ichi. Een perfecte outfit maak je af een met tas en schoenen van Bull Boxer of DWRS.
Baggyshop is een klein en hecht team met een passie voor het ontwerpen en produceren van luxe, hoogwaardige lederen tassen. De ontwerpen zijn met grote zorg uitgezocht om er zeker van te zijn dat de resulterende producten van de hoogste kwaliteit zijn. Babbgyshop heeft 300 verkooppunten in Nederland. Ze zijn trots op de reputatie die ze hebben opgebouwd voor de hoogwaardig Italiaanse kwaliteit. De tassen zijn gemaakt om te voldoen aan elke stijl. De collectie bestaat uit een grote variatie aan stijlen, kleuren en maten. De stijlen variëren van klassiek tot modern en bieden een breed scala aan opties voor uw persoonlijke behoeften. Bij Babbyshop streven ze ernaar klanten te voorzien van de best mogelijke kwaliteit, service en comfort.

In Nunspeet is onze winkel gevestigd van wel liefst 2000m2, waar we jou van harte uitnodigen. Ons team bestaat uit Dian, Dianne, Gerry, Nanny en Margriet. Zij kunnen jou helpen om de perfecte tas te vinden. Tot ziens in onze winkel in Nunspeet! Kun je niet wachten om jouw favoriete items te scoren wacht dan niet langer en shop ze nu online.

Nunspeet is een gezellig dorp gelegen op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het heeft een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en waterrijke gebieden. Het dorp zelf heeft ook veel te bieden. Er zijn leuke winkels, gezellige restaurants en cafés, en diverse culturele en historische bezienswaardigheden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, een golfbaan en een jachthaven aan het Veluwemeer. Kortom, Nunspeet is zeker een bezoekje waard!